fredag 13. februar 2009

bloggen litt lettere

kjempide spør dere meg. en lur dame på hobbyboden fant ut at hun skulle lage en lukket blogg for de som ville bli med. heiv meg på jeg. er ikke akkurat så lett lengre nei. sukk.
no går jeg faktisk forsiktig ned, enda jeg ikke kan bevege meg så mye enda. er operert for trigeminusnevralgi. å fy å fy, viste ikke hva jeg gikk til der gitt. heldigvis.
blir vel bedre når det går over samtidlig som jeg blir nok lettere etter hvert som jeg kan trimme litt uten å gå i kne av ansiktssmerter.
det blir det blir

8 kommentarer:

cille sa...

Nå har jeg vært på ny runde i bloggen din, og så mye fint og flott du har laget! Skulle ønske jeg var like flink som deg til å sy....men det hjelper mye med nye stoffer da....knis...!

Vims sa...

innom med en liten helge hilsen. Skjer omtrent like mye her, som på min blogg..hihi.. Men du er "verre" enn meg hihi... Ha en flott uke.

hobbyvenn sa...

Ikke noe nytt siden sist jeg var innom. Kanskje all tid går med til "litt lettere"? hehe.

Judith sa...

Så hyggelig at du blir med på min uhøytidelige motivasjonskonkurranse:-) Har lagt lenke til bloggen din, så følger jeg med på om du kanskje får blogget resultatet også. Det hadde vært hyggelig for du har en fin blogg.
Lykke til:-)

Irene sa...

Her var det lenge siden du har oppdatert! :-)

Hanne sa...

Lykke til med Litt lettere-prosjektet!

Brit sa...

Hei Iris:) Hyggelig at du tok en tur innom bloggen min:) Trodde at jeg kasnkje skulle få treffe deg på strikketreffet på Ørskogfjellet om et par uker, men dessverre så skjærer det seg for meg. MÅ ha arbeidshelg...

Marihøna sa...

Nå er det ikke lenge før vi setter kursen mot Ørskogfjellet og en helg med masse strikking, skravling og kos! Gleder meg masse til å treffe deg!